Saturday, 6 September 2014

GLA SHAKLEE

VITAMIN CINTA WANITA

Assalammualaikum korang! amacam hari ini? sihat? datang bulan? period pain?
haa..bila dating period jer macam hari ngeri je kan? Gla complex adalah yang terbaik jika uolls ada masalah seperti diatas,

GLA COMPLEKS SHAKLEE

GLA (gamma-linolenic acid)penghasilannya adalah dari borage-oil iaitu dari minyak ikan omega 6.
Keistimewaan gla Shaklee adalah kandungan di dalam GLA SHAKLEE sebanyak 15-20% berbanding dengan EPO hanya mengandungi 8-10%  GLA sahaja. Sangat berbeza kan? Manakan tidak berpuluh saintis yang kaji dan proses gla sebaik mungkin, masakan tidak gla adalah sahabat baik untuk wanita :)






Keistimewaan Gla Compleks Shaklee

Ok korang lily terangkan detail apa keistimewaan gla Shaklee ini ye

1. Membantu untuk merawad masalah PMS dan menopause sympthome

haaa.. bagi yang rasa ada masalah senggugut (PMS) korang try consume gla ini dengan konsisten , lihat hasilnya nanti jatuh cinta pula

2.Membantu kitaran haid jadi teratur

selalu period tidak teratur, kadang-kadang berbulan baru period. Risau kan? GLA adalah terbaik dalam masalah ini

3.Ingin hamil

gla membantu kualiti tahap kesuburan dengan memperbaiki struktur sel pembiakan maka peluang unk hamil sangat tinggi, ada dikalangan yang mengambil GLA SHAKLEE telah berjaya hamil dengan izinNya. Kita selaku manusia berikhtiar sebaiknya 

4. Untuk kulit cantik dan bebas dari jerawat

sudah sedia maklum GLA berfungsi untuk membetulkan hormon yang tidak stabil. Permasalahan jerawat berpunca dari hormon yang tidak stabil, Selain itu ia juga dapat mengekalkan kelembapan dan kelembutan bagi kulit yang kering atau rosak. Kajian pernah dijalankan keatas seorang bayi dimana mempunyai masalah 'cradle cap' iaitu kerak kepala. Bayi telah disapukan dengan borage oil dua kali sehari, selepas dua  minggu masalah cradle cap SEMBUH! hilang dan tiada kesan lahi, ini membuktikan bahawa daya serapan  borage oil sangat menakjubkan dan sangat  bagus.


gla shaklee telah dikaji dan diselidik berpuluh sainstis yang terkemuka dan terhebat, tidak mustahil jika menjadi teman sejati setiap wanita. 

bukan sekadar cakap kosong, jom lihat apa kata mereka yang telah menggunakan gla Shaklee


 
 
Berapa harga sebotol GLA COMPLEKS SHAKLEE ??
 Hanya lah RM91.25 sebotol, mahukan harga lebih jimat? jom daftar ahli Shaklee bersama lily sangat berbaloi-baloi


berminat dan bagaimana untuk membuat tempahan? dan untuk mendaftar ahli shaklee ?

hubungi lily 0176784153 sms/call/whatapp
email : nlandullah8909@gmail.com

cod di kawasan petaling jaya, temerloj, mentakab serta perkhidmatan pos diseluruh malaysia, brunei, indonesia & singapura
 

2 comments:

dArWiSyA's mOmMy said...

gla complex yg penuh kontroversi :)

jemput singgah blog saya..

http://mommydarwisya.blogspot.com/2014/09/testimoni-mealshake-collagen-powder.html?m=1

dArWiSyA's mOmMy said...

gla complex yg penuh kontroversi :)

jemput singgah blog saya..

http://mommydarwisya.blogspot.com/2014/09/testimoni-mealshake-collagen-powder.html?m=1