Friday, 26 September 2014

ANAK KURANG SELERA MAKAN NASI?mealshake terbaik



Assalammualaikum semua^_^ Salam jumaat penuh barokah.Pada ibu yang berkerjaya selamat berkerja! hari ini lily nak share sikit tentang kisah seorang ibu yang buntu apabila si manja, ANAK sukar untuk makan nasi,Selalu je nak makan coklat, snek,fast food tu memang fovourite si manja,tapi bila bagi makan nasi. sayur-sayuran mentah-mentah tolak kan?pas5i susah hati..

ANAK KURANG SELERA MAKAN NASI! Tolongggg.. !!

haa,,Ibu-ibu pernah tak sampai tahap macam ni?lau sampai tahap camtu memang sudah stress melampau fikirkan anak tak nak makam masi.Yela mesti risau dengan zat dan khasiat cukup ke tidak?Ada yang sampai menangis memujuk anak nak bagi makan?lau sampai tahap itu memang parah.

Jom menyelesaikan masalah tersebut dengan MEALSHAKE SHAKLEE ! Jawapan yang tepat untuk menanbah selera makan anak-anak anda. MENGAPA saya kata terbaik?jom kita lihat:)

MANFAAT UTAMA DALAM MEALSHAKE SHAKLEE--->
♧Menyediakan hidangan serta nitrisi yang lengkap iaitu menyediakan 24 jenis vitamin,mineral dan zat yang diperlukan oleh badan

♧Diperkaya dengan serat larut untuk membantu membuang lemak serta sisa berlebihan di dalam badan,makanya igauan anak sembelit dapat diatasi

♧Membantu pembesaran anak anda dimana mengandungi asid folik,biotin serta dioerkaya dengan kalsium dan magnisium dimana ia sangat penting untuk pertumbuhan gigi serta membina tulang

♧Rasa vanilla french yang sangat sedap dan pasti akan membuatkan anak-anak anda menggemarinya

♧tiada sebarang bahan kimia,pewarna ataupun gula tiruan ianya selamat untuk anak serta seisi keluarga mengamalkannya

♧Meningkatkan imun badan anak serta antibodi yang bagus

Cara penggunaan mealshake:
campurkan sesudu mealshake didalam bancuhan anak anda dengan air yang suam,sehari penggunaan meal shake tidak melebihi 3 sudu sahaja tau;) sangat jimat .Wajib setiap ibu mempunyai mealshake shaklee,sahabat baik anak anda.Hanya RM91 Setin penjimatan hingga 2 bulan penggunaan,

Tempahlah sekarang ^_^ hubungi
Pn.lily 0176784153 sms,call,whatapp,telegram
email:nlabdullah8909@gmail.com
lily menyediakan perkhidmatan COD di petaling jaya,PJS,temerloh,pahang
POSTAGE diseluruh Malaysia,Brunei,Indonesia,Singapura

p/s:dapatkan konsultasi percuma hanya di cahayaummurizqi.blogspot.com




2 comments:

Qaseh Abadi said...

walaupun xdak anak lagi, tapi sian tengok dak2 ni klu sakit..

AKU DAN KAMU: MEALSHAKE

CahayaUmmu Rizqi said...

qaseh abadi:
betul tu, saya pun jika ank sakit hati dah tak keruan jadi nya :(