Saturday, 8 November 2014

Pukulan bayi Shaklee

Pukulan baby Shaklee

Assalammualaikum, wah! hari ini kak kiah happy ending apabila mendapat PM dari pelanggan setia shaklee kak kiah a.k.a Anak family shaklee Puan yanti menghantar gambar baby mereka yang semakin sihat.Kak kiah dapat je kiriman gambar baby puan yanti ini terus senyum lebar kak kiah tau! geram tengok baby puan yanti kita ini bambam.Mana tidak ye sebelum itu kak kiah jumpa baby puan yanti badan baby kecil moleh sahaja. Kini, lihat lah hasilnya. Apa Rahsianya?


Set Menyusu Shaklee

Apa rahsia puan yanti ini ye? Selain mengambil pemakanan yang seimbang dan sihat semestinya puan yanti mengambil suppliment tambahan iaitu SET MENYUSU SHAKLEE  yang merangkumi :-

  • Energizing Soy Protein (ESP)
  • Alfafa
  • B complex
  • Vita lea
  • Vitamin C
Ibu juga boleh membuat pilihan set menyusu shaklee, Jom lihat pilihan set menyusu shaklee sila klik :-




Susu Badan Makin Bertambah dengan Set menyusu Shaklee

Setiap ibu pasti mengimpikan susu badan yang semakin hari semakin bertambah betul kan? Kesan dari susu badan semakin bertambah semestinya akan riang gembira, Kak kiah selalu gembira bila dapat meneruskan misi full breastfeeding ini. Apabila perasaan semakin gembira pastinya susu akan makin lagi bertambah.Faktor emosi gembira juga memainkan peranan penting dalam ransangan penghasilan susu . Maka senyum dan gembira ye ibu semua :) 


Lihat baby juga senyum riang apabila kenyang minum susu ibu kan :) Anda mempunyai masalah mengenai susu badan? boleh hubungi kak kiah untuk tip  :) hubungi kak kiah untuk tempahan serta konsultasi set menyusu Shaklee :-

Ingin dapatkan produk Shaklee ?

Anda boleh hubungi kak kiah segera untuk membuat tempahan dan pesanan produk shaklee diatas, sebarang pertanyaan serta cadangan boleh hubungi di talian :-
 Berminat untuk jadi ahli Shaklee ? Ingin mendapatkan harga lebih jimat dengan ahli shaklee?Mahu mulakan bisnes tanpa modal yang memeningkan? hubungi,





 0176784153 whatapp/call/sms/telegram ( Pn.Lily)

email: nlabdullah8909@gmail.com

fb: Norlaili abdullah

instagram: norlailiabdullah

fb pages: cahayaummurizqi.blogspot.com  (like

untuk info lebih menarik

COD dikawasan Petaling Jaya,PJS,Temerloh & Mentakab . jika anda berada dikawasan ini, lily boleh cod sampai depan pagar ye ..inssyaallah hehehe..


4 comments:

Anmas Healthcare said...

comel dan sihat bayi tu ya :D

:: anmashealthcare.blogspot.com ::

fisha hasan said...

pasti cuba yg belum mencuba.. ramai org dah susu lebat nie..
My Recent Post : SKINCARE YANG BERKESAN UNTUK SEMUA MASALAH KULIT ANDA

nila anggraini said...

Amalkan pengambilan set berpantang shaklee ketika berpantang...ianya baik untuk ibu dan baby.


Udang Menyorok Dalam Taucho Buncis

ceria vita said...

Comelnya baby tu.. bam bam je =D

rahsia kecantikan semulajadi