Monday, 13 October 2014

Set menyusu & slimming bajet Shaklee terlajak laris

Assalammualaikum, salam sayang semua.. ALHAMDDULILLAH dan TAHNIAH! momies yang telah selamat melahirkan zuriat, baru-baru ini seorang sahabat lily a.k.a anak shaklee i selamat bersalin baby girl, teruja pula bila dapat berita gembira ini yela kan terimbas balik detik-detik bersalinkan baby rizqi tahun lepas :) perkara yang menjadi igauan selepas bersalin ialah menyusu baby dan slimming semula betul tak? 2 perkara ini rasanya semua momies mesti terdetik juga kan? bermonolong sendiri 'harap dapat menyusu baby full breastfeeds dan nak dapatkan figure body seperti asal, nak slimming semula selepas bersalin please' ..

Siapa monolong seperti itu mengaku cepat? hehe.. i mengaku tau nak macam tu hehe.. pesan orang tua masa berpantang ini pantang betul-betul masa berpantang ini la masa untuk turunkan berat badan dengan cepat tau.Mana tak ye nama pun pantang bab makan memang kena memilih betul-betul tak boleh tibai sesuka hati tau.Makanan berminyak,berlemak,bermanisan terutama untuk ibu diabetis haruslah dielak mentah-mentah ye.Perbanyakkan makan rebusan,sayur-sayuran,makanan penggalak susu contoh kurma,lobak putih.

Bila pemakanan sudah dijaga dan mengamalkan pemakanan tambah susu, potensi untuk full breastfeed dan slimming insyaallah tiada masalah besar bagi anda, sudah beres bab itu untuk mendapatkan hasil yang lagi superb pastinya mencari suppliment set menyusu & slimming bajet dengan harga berpatutan dan berkesan lagi terlajak laris Shaklee. Set ini merupakanset pertama pilihan lily tau dengan shaklee ini.Mengapa ianya Superb serta terlajak laris? Jom kita terjah sama-sama ;)



Set menyusu & slimming bajet Shaklee terlajak laris dikombinasikan bersama ESP , ALFAFA & LECITHIN dimana mengandungi khasiat yang tersembunyi didalamnya iaitu :-

ESP (RM 150 Setin/ 850g / tahan 1-2 bulan)
♡ untuk milk booster
πŸ‘‰ sangat bagus untuk milk booster dimana ianya merangsang penghasilan susu ibu dengam cepat.
πŸ‘‰ untuk kulit gebu, cerah dan sekata
nak baby gebu gebas dan kulit ibu cantik? amalkan ESP ini. Ramai yang menegur kulit baby gebunya,kulit mama pun berseri :) lihat hasilnya sendiri;)
πŸ‘‰ mengurangkan stretch mark semasa dan selepas bersalin
i sendiri mengalami masalah stretch mark ini, hasil memang superb makin cerah dan sekata u oll!
πŸ‘‰ untuk pesakit diabetes menurunkan paras gula
jika momies yang ada masalah diabetis sebelum,semasa &selepas hamil, ESP SHAKLEE terbaik untuk anda
πŸ‘‰ otot punggung dan breast jadi padat dan pejal.
Waw! yang ni tak boleh komen lebih-lebih, sendiri rasa baru tau hehehe
πŸ‘‰ bahagian pelipat yg hitam boleh lebih cerah
πŸ‘‰ boleh diminum sebagai ganti breakfast dan makan malam bagi yang ingin berdiet.
Masa berpantang i memang suka sangat ESP ini, breakfast perut rasa kenyang berjam-jam tau
πŸ‘‰ ibu menyusu yg tak boleh telan susu sangat digalakkan ambil esp. Satu hidangan bersamaan 12 gelas susu.
πŸ‘‰ ibu menyusu yg cair susunya akan melihat perubahan pd susu jika amalkan esp
πŸ‘‰ bagus utk rawat gastrik
πŸ‘‰ boleh dijadikan masker jika mengalami kulit kering
πŸ‘‰ bantu melembabkan kulit dan badan

Banyak lagi kelebihan ESP DAN sebab itulah ia menjadi BEST SELLER!

Boleh mulakan langkah pertama hari ini:)

Alfafa ♡ (RM 53.75 (s) RM 97.50 (l)/ tahan dianta 3-5 bulan)
Sebagai penggalak susu terbaik,ianya merangsang penghasilan susu ibu dengan cepat.Sangat penting alfafa bagi milk booster
πŸ‘‰Membantu melawaskan pembuangan dengan baik (detoks) jika momies ada masalah sembelit selepas bersalin, alfafa terbaik ianya bertindak seperti detoks.
♧ Bertindak seperti jamu, membantu merapatkan miss v selepas bersalin
♧ Mengurangkan masalah keputihan SEMASAselepas bersalin

Lecithin (RM 52.50/ 180 BIJI/ 2-4 bln
♧ Sebagai ajen pembakaran lemak -lemak tepu didalam tubuh badan dan disingkirkan melalui sistem pembuangan
♧Mengandungi kolina didalam lecithin dimana kolina sangat bagus untuk dayan ingatan. Ibu makan anak juga mendapat khasiatnya ;). Lecithin bukan sekadar membakar lemak-lemak malahan bagus untuk ingatan.
Melembutkan najis serta memudahkan proses pembuangan.Ini testi i sendiri yang consume lecithin ini, memang rasa mudah membuang, mana la i tak jatuh cinta dengan lecithin yang dikombinasi didalam set menyusu &slimming bajet Shaklee


Lihat testimonies momies yang consume set menyusu&slimming bajet shaklee ini, susu superb dapat slimming semula ^_^ harga sangat lah berpatutan dimana penggunaannya tahan berbulan lamanya, tak mustahil lah ianya menjadi pilihan momies, memang superb ! terlajak laris!!

FIGHT TO BREASTFEEDING &SLIMMING!



Momies semua jika berminat serta maklumat lanjut boleh hubungi lily anytime ye ditalian^_^

Lily 0176784153
email: nlabdullah8909@gmail.com
fb: Norlaili abdullah
instagram: norlailiabdullah
fb pages: cahayaummurizqi.blogspot.com  (like) untuk info lebih menarik

COD dikawasan Petaling Jaya,PJS,Temerloh Mentakab . jika anda berada dikawasan ini, lily boleh cod sampai depan pagar ye ..inssyaallah hehehe..
posted from Bloggeroid

2 comments:

fisha hasan said...

esp dan lecithin serta alfalfa mmg mmbntu penurunan berat badan sy.. :)

CahayaUmmu Rizqi said...

fisha hasan : hebat kan? saya juga merasai seperti itu hehe