Wednesday, 22 October 2014

Kak kiah jual Shaklee

kisah kak kiah

Kak kiah jual Shaklee

Assalammualaikum semua, happy deepavali pada kaum india ;) dapat la cuti umum sempena deepavali, kemas apa yang patut sambil-sambil update blog senyum sendiri rasa bila lily selalu je gunakan nick name kak kiah hehehe..

Siapa kak kiah ?

u oll semua ada ke tertanya-tanya siapa kak kiah dalam blog cahayaummurizqi.blogspot.com ? jangan pelik lak ye kak kiah tu lily la,  kisahnya gunakan nick name ni selalu dalam my IG (instagram) norlaili abdullah , saja je nak release tension je last-last dapat respon yabg positif, kak kiah jual shaklee ye ^_^

Mesra pelanggan

bila lily gunakan nickname kak kiah ni rasa lebih mesra pelanggan lagi tak gitu? mesra kawan pun ada, sampai kan ada je kawan di office lau tengok lily ni bz dok tegur' bz ye kak kiah kita ni' terus la rasa senyum sorang-sorang , tu la penangan kak kiah agakye hahaa..
kisah kak kiah jual shaklee je :)

1 comment:

nila anggraini said...

Salam perkenalan kalau cam tu kak kiah.....sennag nak ingat nama kak kiah nie.....hihihi..