Sunday, 12 October 2014

KULIT CANTIK dan BEBAS JERAWATdengan ESP Shaklee

Aaaaarrrggghhhh!!!!! jerawat tak nak surut makin naik lagi! dah la makin naik tinggal kesan parut hitam pula tu! TENSIONNYA!!!!  nak keluar pun malu asyik ada je tegur muka makin teruk. Sudah macam-macam produk cuba tapi hasil sama je makin teruk ada lah! nak kulit cantik semulajadi! jerawat tetap tak hilang-hilang ini.

haaa... stress kan bila terjadi situasi seperti itu? i pun sama stress jika camtu,jangan nak kata keluar rumah, nak makan nasi pun tak da selera cewahh.. sampai tak nak makan nasi tu hehehe..jerawat musuh utama wanita,bahkan lelaki pun sama takut jerawat naik kat muka betul tak? kecantikan sinonim dengan wanita,maka tidak hairanlah jika seseorang individu sanggup menghabiskan ratusan ringgit malah ribuan ringgit bagi mencapai impian kecantikan kulit bebas dari jerawat kususnya.
Sudah pelbagai produk mencuba namun hasil indah kabar dari rupa? dah la duit kita habis membeli pelbagai jenis produk tapi kesan sangat tidak memberangsangkan, ada kesan yang nampak cepat tapi anda meragui dengan penghasilan produk tersebut ditakuti mengandungi bahan kimia bukan? Sama lah dengan lily bab-bab membeli ini memang cerewet abis telek 1 1 penghasilan sesuatu produk tu hehhehe. Beli mahal-mahal jerawat tak surut juga pasti kecewa kan,

Apa kata jom cuba ENERGIZING SOY PROTEIN ( ESP ) , VITAMIN E & VITAMIN C SHAKLEE dimana penghasilannya 100% dari bahan semulajadi tanpa sebarang bahan kimia, haaa.. yang ini i suka lah sebab memang penghasilan selamat dan bersumberkan alam semulajadi. Sangat hebat!! Mengapa saya memperkatakan ianya hebat? jom kita terjah!


ESP SHAKLEE ♧♧ RM150 setin 850g

penghasilan berasaskan kacang soya terbaik didunia dimana esp shaklee digunakan hanya mengandungi "non-GMO" (non-Genetically Modifield Organism) dimana diproses dengan suhunyang rendah iamya sangat.ESP SHAKLEE satu-satunya produk yang berada dipasaran menjaminkan penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat sihasilkan oleh tubuh badan manusia.Sangat hebat! berbeza dengan soya lain yang berada dipasaran kini.
Esp Shaklee bagus untuk melembabkan kulit dan badan,menjadikan kulit cantik ,gebu, cerah dan sekata. Gebu gebas menjadi idaman anda dengan realitinya;) selain itu Esp shaklee juga mengurangkan serta memudarkan bekas jerawat mahupun parut jerawat.Jangan nak cakap parut jerawat je bahahian pelipat lengan dan peha pun boleh cerah. Rasailah kehebatannya!




lihat wajah akak kita ni, amazing kan? konsisten berterusan lihat hasilnya! parut jerawat , bekas jerawat yang hitam jadi clear , mmau tak melompot hasil macamni kan? bukan omongan kosong je ini, lihat hasilnya ! ternyata ESP SHAKLEE ini sangat bagus untuk mendapatkan kulit cantik dan bebas jerawat hanya dengan ESP SHAKLEE ini yang paling utama :)


Vitamin E ♧♧ RM 149 120 biji/ 1 biji sehari


merupakan Anti Penuaan dimana melambatkan penuaan,mengurangkan garis kedut,garis halus,memperbaiki parut,jerawat dan bintik penuaan disamping mampu memulihkan tekstur kulit dan ton muka, dada dan otot

NotaPenting!
Pakar Nutrisi mencadangkan pengambilan ACE ( beta carotene, vitamin c dan e) bersama-sama untuk menggandakan kesan anti-oksidasi dalam melawan radikal bebas



Vitamin C ♧♧ RM 92.50 180 biji/ 1 biji sehari


sangat penting diambil setiap hari dimana vitamin c membantu mencantikkan kulit yang lebih cerah, melambatkan penuaan dan menyekat pembentukan pigmen. Pigmen penyebab utama kejadian jeragat

notaPenting!
vitamin c adalah larut air dan akan hilang berterusan dari tubuh badan kita, makanya perlu setiap hari untuk kita mengambil vitamin c


Sangat hebat! dengan harga sangat berbaloi dan jimat berbulan lamanya?Apa tunggu lagi, sempena promoso ESP SHAKLEE bulan oktober ini jom rebut buy 6 free 1 dan free membership serta bukan seterusnya anda akan menikmati cash bonus! Waaa.. macam-macam free ini, pm lily sekarang untuk sebarang maklumat lanjut ^__^
SALAM SAYANG♡

Sebarang pertanyaan serta tempahan boleh hubungi segera di talian :- dan isi detail seperti berikut 
Lily 0176784153
email: nlabdullah8909@gmail.com
fb: Norlaili abdullah
instagram: norlailiabdullah
fb pages: cahayaummurizqi.blogspot.com  (like) untuk info lebih menarik

COD dikawasan Petaling Jaya,PJS,Temerloh Mentakab . jika anda berada dikawasan ini, lily boleh cod sampai depan pagar ye ..inssyaallah hehehe..


4 comments:

Anmas Healthcare said...

Esp memang best

Wan Fatihanum Wan Rusli said...

berbaloi betul amik ni untuk kecantikan kulit..

CahayaUmmu Rizqi said...

anmas healthcara:
Sangat setuju, sekali cuba ESP mau lagi hehehe

CahayaUmmu Rizqi said...

nany comel :
Sangat berbaloi2, terlajak laris ESP SHAKLEE