Saturday, 11 October 2014

PROMOSI ESP SHAKLEE kembali lagi

Assalammualaikum semua.. Wah!! Promosi ESP SHAKLEE kembali lagi macam tak caya je kan ;) Bulan Oktober ini adalah bulan promosi ESP SHAKLEE Buy 6 free 1 . Haaa cakap free je terbeliak mata korang kan, sapa tak nak free kan? I pun suka lau free-free ini^_^ cuba bayangkan beli 6 dapat percuma 1 berapa banyak anda jimat? mau ratus ringgit juga kan? hanya akan dapat jimat dan lagi untung sempena promosi esp shaklee pada bulan oktober 2014 ini je tau ;)

Memandangkan sudah tiba promosi ESP SHAKLEE ini pastinya menjadi terlajak laris la, ESP ini memang sudah menjadi pilihan ramai dimana khasiat-khasiat yang terkandung didalamnya tidak dapat disangkal lagi. Amboi, ayat mak falsafah kan? orait korang jom kita terjah apa yang hebat dan khasiat ESP SHAKLEE ini, I beri sedikit penerangan pada anda semua ye ;) ♡♡♡♡♡♡♡


khasiat ESP ----- >>>

 bagi golongan ibu,ianya untuk milk booster dimana membantu menambah susu badan serta penghasilan susu dengan cepat

 mereka yg sedang pulih dari sakit seperti luka di kaki mahupun tangan, pembedahan

 untuk kulit gebu, cerah dan sekata

 mengurangkan stretch mark ketika mahupun selepas bersalin, ianya akan memudarkan kesan stretch mark

 untuk pesakit diabetes dimana ESP tidak mengandungi gula dan akan  membantu menurunkan paras gula individu yang mengamalkannya

 otot punggung dan breast jadi padat dan pejal.Kaum ibu-ibu menjadi pilihan terbaik esp tau :)

 bahagian pelipat yg hitam boleh lebih cerah

 boleh diminum sebagai ganti breakfast dan mkn malam bagi yang ingin berdiet.ternyata ada yang menyatakan breakfast ESP SHAKLEE perut tahan berjam-jam lamanya

 ibu menyusu yang tak boleh telan susu sangat digalakkan ambil ESP. Satu hidangan bersamaan 12 gelas susu.

 ibu menyusu yang cair susunya akan melihat perubahan pd susu jika amalkan esp dimana esp membantu memekatkan susu ibu

 jika anda mengalami masalah gastrik, ESP shaklee sangat bagus utk rawat gastrik

 boleh dijadikan masker jika mengalami kulit kering

 membantu melembabkan kulit dan badan

Banyak lagi kelebihan ESP dan sebab itulah ia menjadi BEST SALLER!! sudah cuba baru tahu kan jika belum mencuba manakan tahu akan kesan dan khasiat nya betul tak? harga pasaran 1 tin esp = Rm150 dengan harga promosi lagi la % korang.Berapa harga ye?boleh pm personal dengan lily ye

Jom tempah sekarang sempena Promosi ESP SHAKLEE ini, belilah dengan harga yang jimat serta murah pada bulan ini buy 6 free 1 free pula serta free membership shaklee dan bulan berikutnya dapat cash bonus lagi..APA!!!! free membership?cash bonus? biar betul ini?



ye sayang! memang betul la.. sebab tu i cakao bulan ini untung pakat beli ataupun borong ESP banyak-banyak sebab harga terlajak % kot hehe.. apa lagi jom pm lily sekarang untuk maklumat lanjutnye^_^ serta dapatkan khidmat nasihat terbaik dari saya ( macam pakar kaunseling da kan) keyakinan mesti ada ^_^
hubungi sekarang --》》
Lily 0176784153
email: nlabdullah8909@gmail.com
fb: Norlaili abdullah
instagram: norlailiabdullah
fb pages: cahayaummurizqi.blogspot.com  (like) untuk info lebih menarik


COD dikawasan Petaling Jaya,PJS,Temerloh & Mentakab . jika anda berada dikawasan ini, lily boleh cod sampai depan pagar ye ..inssyaallah hehehe..

Postage pulak diseluruh malaysia,,Brunei , Indonesia&Singapura cuma cas postage rm10 tidak kira berapa item yang ditempah ye ^_^ ,

2 comments:

Anmas Healthcare said...

Esp memang best..

CahayaUmmu Rizqi said...

Anmas Healthcare : yes, esp terbaik kan..jth cinta :)