Tuesday, 28 October 2014

FROZEN TIME

FROZEN TIME

Kartun frozen antara hot movie yang menjadi kegemaran kanak-kanak malahan orang dewasa turut meminati.Frozen dengan baby rizqi tidak dapat disangkal lagi.Lihatlah punya kusyuk mengadap movie cartoon frozen kiri kanan tak layan dah.Sebenarnya tadi black out kawasan taman rumah kak kiah ini, nasib lah rumah mak long dan pak long baby rizqi ni ada tak kena blavk out boleh la datang berteduh sekejap hehe..ayat pasrah konon heheh
 
Sampai rumah mak long dan pak long baby rizqi ni tu dia! ligat bukan kepalang ini, haishh..habis semua benda nak cuit ye, mak long mengambil tindakan anjakan paradigma terus on movie frozen, tu dia! macam magnet terus diam fokus 200% pada frozen.Zaman mama dulu jangan kata movie nak layan kartun pun ada masa tertentu je tau rizqi.Perkembangan teknologi mengubah segalanya cewah!
Elektrik sudah berfungsi maka terhenti movie frozen seketika, jom balik ye, esok-esok kita datang lagi rumah mak long & pak long ye ^_^ .


2 comments:

MNH SASTERA MELAYU said...

adik saya dah 10 kali tengok citer Frozen ni. entah apa yang best sgt saya tak tahu la. haha

CahayaUmmu Rizqi said...

MNH SASTERA MELAYU

anak2 skrg membesar dgn perkembangan teknologi da kan hehehe..