Sunday, 12 October 2014

Atap-atap bertaut kasih

Atap-atap bertaut kasih

Assalammualaikum semua, wah! tajuk ala-ala memori daun pisang sikit kan hehhehe.. bila berkasih mesti menjurus kepada individu kan, mesti korang ingat couple girlfriend and boyfriend la tu kan? i bercoupe-couple ke? No no no, i'm not single ok! nak tempah maut dengan papa rizqi hehehe.. bertaut kasih dengan geng-geng pejabat lama tu masa zaman di pejabat tanah wilayah kuala lumpur dulu.Ceh ceh,,dulu macam da senior sangat i ni kiki..
Hari jumaat penuh barokah, memang hari jumaat jela i dapat lepak sekejap dengan kawan-kawan waktu rehat kan panjang 12.15pm hingga 2.45pm, so lewat sikit la balik menyusu baby rizqi.Kebetulan kakak-kakak dari kl ni mai, jumpa la rasaye dah setahun tak jumpa kakak-kakak ni

Haa..yang tudung merah ni kak ros, orang utara mai..seronok lau borak dengan kak ros ni dengan lorat utara dia,tu dia  cek pun tumpang utara sekali naaa hehehhe.. yang tudung dark puple tu kak liza, a.k.a hot mama gitu hehhe.. kak liza ni 1 1 ye geng PTGWPKL (PEJABAT PENGARAH TANAH DAN GALIAN WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR) yang dekat dengan i tau, yela office kawasan sama je kot, banyak la topik boleh bincang dengan hot mama ni, pakar kaunseling tau nasihat memang terbaik dari ladang, itu lah yang terbaik sebenarnya dalam bersahabat. Bukan setakat gelak sama-sama susah-susah hang menghentam! owh.. itu bukan sahabat namaya kan?


haaa.. yang tudung merah ni (merah lagi) paling comel kan hahaah..( angkat bakul sendiri ciss) tu i, tak yah cite lah tudung merah ni, yang sebelah i tu kak ton, cantik tak kak ton.. heheheh.. kak ton ni officemate i a.k.a jiran depan mata je, kak ton ni la first person i ramah tamah masa lapor diri dekat PTG dulu, seronok bila berkawan dengan senior-senior ni lebih banyak memberi idea serta nasihat yang bernas, i like camni.. kawan ini banyak mainkan peranan penting dalam diri kita,jika kita bersahabat dengan orang penjual minyak wangi,kewangian pasti tempias jyga dengan kita, jika bersahabat dwngan penjual loga,,besi percikan api pasti terkena pada kita setuju? lau kawan dengan i jual shaklee ni maka mesti la dapat tempias shaklee hahah, harga kasih sayang terlajak sayang pun boleh zaaassss! ^_^
Serius rindu korang semua, nanti kita together lagi i presented for you dalam entry lain ye :) stay tuned! lama tak peneka cheese nan terbaik dekat mamak daya bumi tu, jom korang sebelum mama ima meletup hehehe ♡♡♡

4 comments:

Fiza Zasmi said...

Makin kurus uolsss!

Fisha Hasan said...

naan cheese.. sedpnya.. selalu mkn wktu zaman U dlu kat mamak. rinduu.. hihi

Li Ly said...

fiza zasmi : kurus i oll hehhe..OMG! Penangan Shaklee kah hehehe

Li Ly said...

fisha hasan : i like naan cheese,best kan :) rinduu